© 2024 | UAB

Actualitat Acte de lliurament del Premi de Periodisme Literari i diàleg amb noves veus

Després d’un curs diferent, però, com sempre, molt enriquidor, el Màster en Periodisme Literari, Comunicació i Humanitats volem posar la cirereta del pastís amb una trobada presencial a la qual ens agradaria que vinguéssiu. Serà el dimarts 20 de juliol a les 19 h a la Ciutat Inivisible. Dialogarem sobre com es pot fer periodisme literari avui amb dues noves veus i farem públic qui ha guanyat la IV Edició del Premi de Periodisme Literari.

Conversarem amb Marc Amat, autor de 23 dies de desembre, obra guanyadora de la III Edició del Premi de Periodisme Literari, i Julieta Morales, autora de Santa Carolina, finalista del Premi en la mateixa edició. Amb ells parlarem sobre les noves veus del periodisme literari i ens plantejarem quins reptes tenen aquestes noves veus i en quins autors i autores s’inspiren. També reflexionarem sobre com és possible fer periodisme literari avui i la manera com les noves autories treballen la veu pròpia. 

El colofó de l’acte serà l’entrega del Premi de Periodisme Literari, un certamen convocat per Angle Editorial i el Màster que ha celebrat la seva IV edició i que vol posar en valor i reconèixer la feina de les noves generacions de periodistes que aposten per la no ficció novel·lada. Enguany, el guanyador o guanyadora s’endurà un premi de 1000 euros i veurà la seva obra publicada dins la col·lecció ‘Periodismes’ d’Angle Editorial.

No us perdeu aquesta trobada on dedicarem un temps de qualitat a escoltar les noves veus del periodisme literari. Cal fer reserva prèvia a cooperativa@laciutatinvisible.coop